CITY VIEWS: ARE YOU CONCERNED ABOUT THE BAN ON TOBACCO DISPLAYS?

admin fofabvlic , , , , ,

first_img whatsapp Tags: NULL KCS-content whatsapp Wednesday 9 March 2011 8:03 pm Share BYRON KEOWN | MANAGEMENT SOLUTIONS“Limiting advertising may help people who are trying to quit by removing obvious reminders, or prevent children from buying them. Though seeing cigarettes brings smoking to the mind, it doesn’t make people buy a packet who otherwise wouldn’t smoke. But clearly something needs to be on display – otherwise how will people know the prices?”HARRY BOOTY | KINGS COLLEGE LONDON“I don’t think it will make much of a difference. I don’t think people will smoke less or stop if advertising is limited or stopped altogether. As far as I can tell, people don’t buy cigarettes because of advertising – the reasons for smoking are not as simple as that.” Show Comments ▼ Read This NextRicky Schroder Calls Foo Fighters’ Dave Grohl ‘Ignorant Punk’ forThe WrapCNN’s Brian Stelter Draws Criticism for Asking Jen Psaki: ‘What Does theThe WrapDid Donald Trump Wear His Pants Backwards? Kriss Kross Memes Have AlreadyThe WrapPink Floyd’s Roger Waters Denies Zuckerberg’s Request to Use Song in Ad:The WrapHarvey Weinstein to Be Extradited to California to Face Sexual AssaultThe Wrap2 HFPA Members Resign Citing a Culture of ‘Corruption and Verbal Abuse’The Wrap’The View’: Meghan McCain Calls VP Kamala Harris a ‘Moron’ for BorderThe Wrap’Black Widow’ First Reactions: ‘This Is Like the MCU’s Bond Movie’The Wrap’Small Axe’: Behind the Music Everyone Grooved On in Steve McQueen’sThe Wrap CITY VIEWS: ARE YOU CONCERNED ABOUT THE BAN ON TOBACCO DISPLAYS? last_img

You May Also Like..

Cambodian Sustainable Housing Proposal / Architetto Matteo Ascani

first_img See our most visited content Architecture News Articles Selected Projects Classics Competitions Or Contact us for questions or feedback.center_img Don’t worry! You can use the search to find what you were looking for.last_img

Capitol Reef Desert Dwelling / Imbue Design

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/616456/capitol-reef-desert-dwelling-imbue-design Clipboard Houses Capitol Reef Desert Dwelling / Imbue Design United States 2014 Area:  1800 ft² Area:  1800 ft² Year Completion year of this architecture project Architects: Imbue Design Area Area of this architecture project CopyAbout this officeImbue DesignOfficeFollowProductSteel#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesTorreyHousesUnited StatesPublished on April 07, 2015Cite: “Capitol Reef Desert Dwelling / Imbue Design” 07 Apr 2015. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – FocusGlass3MInterior Finishes at U.S. Bank StadiumPartitionsSkyfoldMarkerboard Finish for Folding WallsFiber Cements / CementsSwisspearlFiber Cement Cladding Panels in B66 Business CenterMembranesEffisusFaçade Protection – Breather+Metal PanelsSculptformClick-on Battens in WestConnex M8 JunctionPanels / Prefabricated AssembliesBruagBack-Ventilated Facades – CELLONTiles / Mosaic / GresiteMargresPorcelain Tiles – Linea CosmosGlassDip-TechCeramic Printing for Public TransportationAcousticSchöckStaircase Insulation – Tronsole®Porcelain StonewareApavisaSlabs – Wild ForestBulbs / SpotsAmbiance LumiereLighting – ZetaMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/616456/capitol-reef-desert-dwelling-imbue-design Clipboard Photographs 2014 ArchDaily Capitol Reef Desert Dwelling / Imbue DesignSave this projectSaveCapitol Reef Desert Dwelling / Imbue Design “COPY” Year:  Photographs:  Courtesy of Imbue DesignSave this picture!Courtesy of Imbue DesignText description provided by the architects. Tucked away in a remote desert location just outside of the U.S. Capitol Reef National Park is a plot of land with some of the most impressive rock formations in the world.  The owners of the plot, two highly intelligent professionals with minimal design sensibilities and sharp wit, came to Imbue Design requesting the design of a small campus of structures to occupy the desert landscape.  Their objectives were simple in principle though complex in execution: 1- design a main residence with guesthouse and studio outbuildings, 2- fill them with intimate nooks and gathering spaces, 3- immerse each space in the site’s unparalleled views accenting the two most prominent rock formations, 4- maintain the existing vegetation, 5- construct the retreat on a considerably modest budget.Save this picture!Courtesy of Imbue DesignSave this picture!Main Residence Floor PlanSave this picture!Courtesy of Imbue DesignThe solution came by way of multiple shed roof forms extruded along ‘L’ shaped paths.  The volumes ends are open in expansive glass walls to highlight views of the specified formations, while horizontal windows along the lengths of the volumes frame panoramic views of everything between.Save this picture!Courtesy of Imbue DesignSave this picture!Guest House Floor PlanSave this picture!Courtesy of Imbue DesignReflecting the red rock megaliths that protrude out of the horizontal landscape, the sharp lines of the house rise above a shroud of vegetation to stand in contrast to ancient, twisted juniper trees.  Like the native rock and trees, corrugated Corten panels and cedar siding naturally age to a self-protective patina baked on by the arid heat and desert sun.Save this picture!Courtesy of Imbue DesignGiven its remoteness, the home was crafted by local contractors and artisans using local materials where possible.Save this picture!Courtesy of Imbue DesignSave this picture!Garage Studio Floor PlanProject gallerySee allShow lessFor and Against All-Nighter Culture: ArchDaily Readers RespondArticlesCivilization 0.000: A Skyscraper for a “New Advanced Society”Unbuilt Project Share Save this picture!Courtesy of Imbue Design+ 26 Share Year:  CopyHouses•Torrey, United States “COPY” Projectslast_img

/ House / Time Architects

first_img / House / Time Architects Year:  Area:  500 m² Year Completion year of this architecture project / House / Time ArchitectsSave this projectSave/ House / Time Architects “COPY” Architects: Time Architects Area Area of this architecture project Save this picture!© Quang Dam+ 33 Share CopyHouses•Ho Chi Minh City, Vietnam Projects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/883978/house-time-architects Clipboard 2017 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/883978/house-time-architects Clipboard Photographs Houses CopyAbout this officeTime ArchitectsOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesHo Chi Minh CityVietnamPublished on November 21, 2017Cite: “/ House / Time Architects” 20 Nov 2017. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogShowerhansgroheShowers – Croma SelectGlass3MGlass Finish – FASARA™ GradationPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Zenith® SeriesWall / Ceiling LightsCocowebLighting – Blackspot LED Barn LightUrban ApplicationsIsland Exterior FabricatorsPublic Safety Answering Center II Envelope SystemCeilingsSculptformTimber Batten Ceiling in All Souls ChapelHanging LampsLouis PoulsenLamp – PH 5 + PH 5 MiniGlazedGrespaniaWall Tiles – Porto PetroThermalSchöckInsulation – Isokorb® Concrete to SteelCeramicsTerrealTerracotta Baguettes in Vork CenterCompositesLamitechPlastic facades PanelexCarpetsHalcyon LakeCarpet – Nobsa GreyMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?/ House,框出不同形状的城市风景 / Time Architects是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream “COPY” ArchDaily Vietnam Photographs:  Quang DamOther Participants:Đông Phương Glass&AluArchitect In Charge:Nguyen DuyCity:Ho Chi Minh CityCountry:VietnamMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Quang DamRecommended ProductsLightsLouis PoulsenLamps – AJ CollectionLightsVibiaCeiling Lights – BIGDoorsLinvisibileLinvisibile Curved Hinged Door | AlbaDoorsECLISSESliding Pocket Door – ECLISSE LuceText description provided by the architects. It is the old house in an alley on District 3, Ho Chi Minh City. The partial of land is the typical long house in the cities of Vietnam, especially in Ho Chi Minh City.Save this picture!© Quang DamThe investor has been here since her childhood, it is considered as the birthplace of family members. The Plan to rebuild the house started since 10 years ago, however, has been postponed, due to some unexpected reasons. After 10 years, the construction is implemented by an absolute new design. To build the house is to realize the Invester’s wish: to strengthen the bond between everyone in the family, especially, to create a home, where her old mother enjoys seeing her children and grandchildren playing, living with each other.Save this picture!© Quang DamSave this picture!SectionSave this picture!© Quang Dam/ House was concepted as a “Containing Space”: the large space that has many smaller ones inside. It contains most of activities of generations in the family. Each room is a house that put in accordance with the vertical as a small union. To create the “Containing Space” is to connect the small families of the Bigger One, as well as nourishing and containing all the changes of function followed by demandings of the members from time to time. Save this picture!© Quang DamFor this house, Form is not the most important thing. The spirits, the feelings and the bonds between the family members living inside are.Save this picture!© Quang DamProject gallerySee allShow lessGymnasium of New Campus of Tianjin University / Atelier Li XinggangSelected ProjectsBishop Selwyn Chapel / Fearon Hay ArchitectsSelected Projects Sharelast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *